Diensten

Wat we voor jou kunnen doen

Heb je een oud netwerk dat vervangen moet worden of moet er een nieuw netwerk aangelegd worden? DLC is je partner. We gaan van cat5e naar cat6a, oftewel: van 1 naar 10 gigabyte.

Daarnaast monteren, installeren en certificeren we elk gewenst netwerk voor tele-, data- en glasvezelcommunicatie. Onze specialisten hebben ruime ervaring, werken professioneel en zorgen voor een betrouwbaar netwerk.

DATA & TELECOMMUNICATIE

Op het gebied van data- en telecommunicatie leveren wij de meest betrouwbare en hoogstaande netwerken. Van ontwerp tot uitvoering. Denk aan complete CAT5E, CAT6, CAT6A en CAT7 netwerken, inclusief telefonie en glasvezel backbone bekabeling.

Het netwerk van de toekomst
Het aanleggen van Utp/Ftp netwerken behoort tot één van onze specialiteiten. Onze Fluke Networks DSX-5000 Cable Analyzers zijn bijvoorbeeld geschikt voor 10 gigabyte ethernet verbindingen. Dat is snel, sneller, snelst. We kunnen de bekabeling voor je leggen, monteren, meten en onderhouden. Zo heb je een betrouwbaar netwerk. Nu, en in de toekomst.

Jarenlange ervaring in data- en telecombranche
Dankzij onze expertise en ervaring in de data- en telecombranche, bieden we voor iedere klant een passende oplossing. Van grote tot kleine projecten, in zowel binnen- als buitenland. Ons ervaren team staat voor je klaar.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

GLASVEZEL FUSIELASSEN

Met fusielassen verbinden we met onze geavanceerde apparatuur het glasvezel aan elkaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in het lassen, meten en onderhouden van een goede glasvezelverbinding is het fusielassen eveneens uitgegroeid tot één van onze specialiteiten.

Onze werkzaamheden in glasvezeltechniek:

• Aanleggen van HDPE-buis t.b.v. glasvezelbekabeling
• Aanleggen en blazen van ducts t.b.v. blown-fiber
• Aanleveren meetrapportage en certificering van het glasvezelnetwerk
• Aanleggen en monteren van glasvezel backbone bekabeling
• Verhelpen van een glasvezel storing

Specialist in alle type glasvezel
Onze Furukawa Fitel S178 ver.2 Fusielas machines zijn geschikt voor alle type (glas)vezel. En met onze Yokogawa AQ7275 OTDR machines kunnen we alle types glasvezel meten. Werken met glasvezel, het zit in onze vezels.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

BETROUWBARE WIFI OP JOUW KANTOOR

Een kantoor met slechte wifi is als een snackbar zonder friet. Daarom is vrijwel ieder kantoor tegenwoordig voorzien van een betrouwbaar goed en snel draadloos netwerk. Zo kunnen al je medewerkers draadloos hun laptops, tablets en smartphones verbinden. Zonder zorgen, en zonder gedoe.

Uitstekend netwerk voor je gasten
Voor je bezoekers installeren we een gastnetwerk, zodat ze wel een uitstekende verbinding kunnen maken, maar geen toegang hebben tot je interne netwerk. Ideaal voor je klanten, bezoekers of gasten.

Snel en betrouwbaar
Wij werken uitsluitend met gerenommeerde A-merken, professionele apparatuur en vakmensen. Beide draadloze netwerken worden goed geïnstalleerd en zijn eenvoudig te beheren. Dus wil je betrouwbare wifi op kantoor? DLC regelt het.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

VERHUIZING VAN JOUW ICT-APPARATUUR

Bij een verhuizing denk je al snel aan bureautafels, kasten en stoelen die mee moeten met de verhuiswagen. Maar belangrijker nog: hoe verhuis je de ICT-apparatuur zoals pc’s, servers en printers op een veilige manier?

Af- en aankoppelen van de ICT-Componenten
Wij zorgen voor het deskundig verwijderen van alle bekabeling van de CPU-kasten, monitoren, toetsenborden, muizen en overige randapparatuur.
Hetzelfde geldt voor het afkoppelen van faxapparaten en telefoontoestellen.

Professioneel afkoppelen en aansluiten
Nadat de kabels zijn afgekoppeld worden zij vakkundig opgebost. Dit betekent dat we de kabels niet kunnen beschadigen en op een eenvoudige manier zijn te ontwarren. Vervolgens maken we de items klaar voor transport, zodat we ze op locatie efficiënt en goed kunnen aansluiten.

Inventarisatie van je hardware
Als je toch aan het verhuizen bent, dan is dat direct een mooi moment om te kijken wat er werkelijk aanwezig is op het gebied van hardware. Een inventarisatie stelt je in staat om exacte kennis van je hardware te verkrijgen. Een eventuele rapportage kunnen we zowel schriftelijk als digitaal voor je vastleggen.

Netwerkverbinding testen
We kunnen direct je netwerkverbindingen testen en de meetgegevens opsturen in een PDF-rapportage. Zo weet je exact hoe het er met jouw netwerk voor staat.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

WERKPLEK BEKABELING

Een opgeruimde werkplek is een opgeruimde geest. Bij DLC-Telematic zijn we gespecialiseerd in het fatsoeneren van bekabeling, waardoor die rommelige en gevaarlijke wirwar van data- en systeembekabeling tot het verleden behoort.

Bekabeling professioneel wegwerken
De kabelbossen zijn niet alleen onhygiënisch en een risico voor de gezondheid, maar geven ook een onprofessionele uitstraling. Wij werken graag je bekabeling weg in de aanwezige voorzieningen zoals uitsparingen in bureaus, wandcontactdozen, walloutlets en/of vloerpotten.

Veilige en prettige werkomgeving
Door de kabels professioneel weg te werken voorkom je struikelgevaar, kabelbreuken, brandgevaar en defecten aan je ICT-apparatuur. Zo creëren we een veilige en prettige werkomgeving, voor jou en je medewerkers.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

SERVERKASTEN & WERKPLEKKEN PATCHEN/LABELEN

We zien het met grote regelmaat: ongeordende patch- en serverkast en een wirwar aan kabels. Alles loopt dwars door elkaar, de kleuren zijn niet gescheiden en er is te weinig ruimte tussen de kabels. Voor ons is dat hetzelfde als een tuin vol onkruid.

Verleng de levensduur van je apparaten
Het is dus belangrijk alles professioneel te installeren. Als de patchkabels niet netjes gemonteerd worden, dan kunnen ze de luchtstroom blokkeren, terwijl juist het aanzuigen van koele lucht en het afvoeren van warme lucht belangrijk is voor de levensduur en het vermogen van je apparatuur.

Aansluitingen in de patchkast
Als wij de apparaten in de patchkast op elkaar aansluiten, doen we dat dus bijzonder netjes. Als een kledingkast die op kleur ligt. Efficiënt en geordend, met genoeg ruimte tussen de kabels. Van de routers, switches, servers tot aan de modems. Kortom: alle apparatuur die nodig is om het netwerk maximaal te laten functioneren.

Mocht het nodig zijn dan ontvang je na het patchen een lijst met walloutletnummers en/of bijzonderheden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij zijn gespecialiseerd in:

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of project? Laat het ons weten!